Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Du är här

Rom

Under påsklovet 2020 gör vi en fördjupningsresa till Rom med våra Assistenter.

 

Upplägg

Var tredje år gör vi fördjupningsresor till Rom och 2020 är just ett sådant år. En fördjupningsresa kan innebära många olika saker - dels får vi möjliget att se helt nya saker, upptäcka spännande platser och lära oss om vår kristna historia, och dels får vi fördjupa våra relationer till varandra och den gemenskap vi har i och omkring Prästgåren. Vi kommer att besöka klassiska sevärdheter runt om i Rom; fontäner, statyer, ruiner och kyrkor, vi kommer att äta pasta och pizza och dricka espresso och njuta av vårvärmen! Låter det trevligt? Isåfall är du varmt välkommen att följa med oss!

Resan

Vi reser med flyg från Landvetter flygplats på söndag 5/4 kl. 10.00 (samling 08.00) och landar i Rom 12.55. På torsdag den 9/4 reser vi hem igen kl 11.00 och är hemma i Landvetter ca kl 20.00.

Boendet

Vi kommer att bo på Hotel Borromeo Roma (Via Cacour 117) i centrala Rom. Tidigare år har vi bott ute vid havet eller i en stadsdel utanför själva staden men i år beslöt vi oss för att testa något nytt och bo i centrala Rom. Colosseum ligger t.ex. 10 min promenad bort. Boendet är fördelat på 4-, 3- och dubbelrum. 

Kostnad

Vi använder oss av en flexibel kostnadsmodell - det betyder att Du får betala vad du tycker att resan är värd; vi erbjuder dig som är anmäld Assistent hos oss flygresa till och från Rom, boende, mat och guidade rundturer på Colosseum och Vatikanstaten från 2000 SEK. Det betyder att du minst måste betala 2000 SEK men att du själv får avgöra exakt hur mycket du vill betala. Betalning sker till Bankgiro BG 213-8642 eller via Swish till nummer 123 476 26 62, märk betalningen "ROM + Ditt namn".  Sista betalningsdag är måndag 27 januari.

Packlista

En packlista kommer att delas ut och publiceras här på sidan i samband med vårt informationsmöte 19 mars. Redan nu vill vi dock påminna om att fixa ett pass och kolla så att ert blåa sjukförsäkringskort fortfarande gäller.

I resan ingår handbagage (max 10 kg) plus liten ''handväska''. Vill ni lägga till en incheckad väska (max 20 kg) kostar det 400 kr extra och läggs på betalningen. Märk då betalningen ''Rom + ditt namn + bagage''. 

Anmälan

Du anmäler dig genom formuläret här på sidan. Eftersom att vi flyger ner blir det svårare både för oss och för er ifall man väljer att inte följa med på resan. Att byta namnet på en flygbiljett kostar oftast ganska mycket pengar och vi kommer därför att betrakta varje anmälan som bindande på så vis att man kommer att betala för sin resa och följa med.

Anmälan är nu stängd. Vill du skriva upp dig på reservlistan kan du skicka ett sms till Felicia på mobilnummer; 0704104535.