Du är här

Tröst och hopp i coronatider

Tröst och hopp i coronatider - vem vill inte ha det? Många av er har inte möjlighet att närvara vid våra gudstjänster och aktiviteter just nu. Men vi vill ändå skicka ut Guds hoppingivande budskap till alla som behöver höra det i dessa tider. Därför gör vi några korta filmer under närmaste veckorna och lägger upp här. Dela gärna sidan med dina medmänniskor.

Herren är min herde

Vår präst Margaretha delar med sig av underbara ord från Psaltaren: "Herren är min herde". Vi vill bjuda alla på dessa vackra bibelord som ger tröst och framtidshopp. På slutet får du Guds välsignelse, lika giltig över sociala medier som i verkligheten. Dela gärna, så att fler kan få tröst och hopp. Ta hand om er, allihopa!

 


Låt mig bära, ge kraft och vila

Vår präst Jörgen delar med sig av Jesus hoppingivande budskap och vi får be tillsammans. Vi vill dela med oss av den trygghet, tröst och framtidshopp som tron och bönen ger. Dela gärna, så att fler kan få tröst och hopp. Ta hand om er, allihopa! Ett löfte om liv

Vår kyrkoherde Peter delar med sig av Bibelns hoppingivande budskap om ett löfte om liv och ber tillsammans med oss. 

På slutet får vi Herrens välsignelse och den är förstås lika giltig när den delas ut här i digitala kanaler som den är när man sitter i kyrkan. 

Vi vill dela med oss av den trygghet, tröst och framtidshopp som tron och bönen ger. Dela gärna, så att fler kan få tröst och hopp. Ta hand om er, allihopa! 


Vad vill du att jag ska göra för dig?

Vår flygplatspräst Mats delar med sig av Jesu ord om vad han kan göra för oss - och vad vi kan göra för våra medmänniskor.

Vi vill dela med oss av den trygghet, tröst och framtidshopp som tron och bönen ger. Dela gärna, så att fler kan få tröst och hopp. Ta gärna kontakt med någon av oss i pastoratet om du vill ha någon att prata med. Ta hand om er, allihopa!


Jag ser upp emot bergen

Vår präst Margaretha delar med sig av underbara ord från Psaltaren: "Jag ser upp emot bergen". Vi vill bjuda alla på dessa vackra bibelord som ger tröst och framtidshopp. På slutet får du Guds välsignelse, lika giltig över sociala medier som i verkligheten. Dela gärna, så att fler kan få tröst och hopp. Ta hand om er, allihopa! 


Fridens tankar, för framtid och hopp

Vår flygplatspräst Mats delar med sig av Bibelns ord om frid, framtid och hopp och vi får be tillsammans. Vi vill dela med oss av den trygghet, tröst och framtidshopp som tron och bönen ger. Dela gärna, så att fler kan få tröst och hopp. Ta gärna kontakt med någon av oss i pastoratet om du vill ha någon att prata med. Ta hand om er, allihopa! 


Gör er inga bekymmer för morgondagen

Vår kyrkoherde Peter delar med sig av Jesu ord: "Gör er inga bekymmer för morgondagen" och ber tillsammans med oss. På slutet får vi Herrens välsignelse och den är förstås lika giltig när den delas ut här i digitala kanaler som den är när man sitter i kyrkan.