Du är här

Farmor Lillys Äventyrsskog

Bakom Prästgården i Landvetter ligger Farmor Lillys Äventyrsskog, en vacker bokskog och en plats för lek och äventyr, dit alla barn och barnfamiljer är varmt välkomna.          

Farmor Lillys Äventyrsskog invigdes under högtidliga former i närvaro av Lilly Norfeldt själv, på Nationaldagen 2016. Äventyrsskogen har möjliggjorts genom en generös donation av "Farmor Lilly", som ville erbjuda barn en möjlighet att leka och har roligt i den vackra skogen bakom prästgården i Landvetter.

Hit är alla barn och barnfamiljer välkomna. Här kan man ta med sig picknickkorg och ha en härlig stund tillsammans. Barnen kan leka i den ljusa och luftiga bokskogen och i de roliga lekfaciliteter som vi har byggt upp på platsen. Det finns skyddade sittplatser och möjlighet att grilla korv.


Nyhet i Farmor Lillys Äventyrsskog!

Nu är det vinter, skogen ligger vit och fin och väntar på glada barnfamiljer. I skogen finns hemliga lådor att leta efter med uppdrag i varje låda. Kolla in ekorren, krokodilen och björnens uppdrag och se vilket som passar för er! Sagolådan finns också, berätta din egen saga med hjälp av bokstäver och bilder.

Farmor Lillys Äventyrsskog är alltid öppen!