Du är här

Assistent

Konfirmationen är inte slutet på äventyret!

Som f.d. konfirmand i Landvetter och Härryda Pastorat är du välkommen att bli Assistent hos oss. En Assistent är kort och gott någon som väljer att engagera sig efter sin konfirmation. Som Assistent kan du bli en viktig medhjälpare i all vår ungdomsverksamhet och följer konfirmanderna under hela konfirmandupplevelsen. Dessutom får du ta del av exklusiva aktiviteter och följa med på våra Assistentresor. Somliga är Assistenter under ett år medan andra stannar mycket längre - det är upp till var och en.

Aktiviteter

Prästgården är öppen varje tisdag mellan 14:00 och 20:00 och varje torsdag mellan 14.00 och 21.30 (om inget annat meddelas). Hit är du alltid välkommen! Här erbjuds möjligheten att delta i våra aktiviteter, fika eller bara hänga. Vill du har mer information om veckans aktivitet besöker på Prästgården instagramkonto @prastgarden.

För att vara en del av konfirmandverksamheten får du också en kortare ledarutbildning där du får fundera kring hur du kan vara en ledare för unga människor. Allt vi gör utgår från Prästgården men allt äger inte rum i den.

Resor och Läger

Under läsåret 2020-2021 kommer Prästgården att anordna följande resor:

  • Krakow 11/5 - 16/5 Konfirmandernas Krakowresa, under läsåret får du som är assistent möjlighet att anmäla ditt intresse att följa med.
  • Krakow 11/6 - 16/6 Konfirmandernas Krakowresa, under läsåret får du som är assistent möjlighet att anmäla ditt intresse att följa med

Anmälan 

Här anmäler du dig som Assistent. Dina uppgifter sparas tills dess att du avanmäler dig som assistent.