Du är här

Assistent

Konfirmationen är inte slutet på äventyret

Som f.d. konfirmand i Landvetter och Härryda Pastorat är du välkommen att bli Assistent hos oss. En Assistent är kort och gott någon som väljer att engagera sig efter sin konfirmation. Som Assistent kan blir du en viktig medhjälpare i all vår ungdomsverksamhet och följer konfirmanderna under hela konfirmandupplevelsen. Dessutom får du ta del av exklusiva aktiviteter och följa med på våra Assistentresor. Somliga är Assistenter under ett år medan andra stannar mycket längre - det är upp till var och en.

Aktiviteter

Prästgården är öppen varje tisdag mellan 14:00 och 20:00 och varje torsdag mellan 14.00 och 21.30 (om inget annat meddelas). Hit är du alltid välkommen! Här erbjuds möjligheten att delta i våra aktiviteter, fika eller bara hänga. Vill du har mer information om veckans aktivitet besöker på Prästgården instagramkonto @prastgarden.

För att vara en del av konfirmandverksamheten får du också en kortare ledarutbildning där du får fundera kring hur du kan vara en ledare för unga människor. Allt vi gör utgår från Prästgården men allt äger inte rum i den.

Resor och Läger

Under läsåret 2018-19 kommer Prästgården att anordna följande resor:

2018

Bodaborg 21/9 - 23/9
 Detta är vårt uppstartsläger och hit är alla som är intresserade välkomna att anmäla sig. Vi kommer göra "questar" på Bodaborg i Karlskoga men naturligtvis en massa annat. Här finns mer information...

Konfirmandernas helgläger 17/11-18/11 Detta är våra nya konfirmanders första läger, vill du hjälpa till som assistent är du mer än välkommen att hänga på.

2019

Assistentresa
 Under höstterminen kommer vi gå ut med vad vårens assistentresa blir. Håll koll på Prästgårdens instagram, @prastgarden.

Krakow 29/5 - 3/6 Konfirmandernas Krakowresa, under läsåret får du som är assistent möjlighet att anmäla ditt intresse att följa med

Krakow 14/6 - 19/6 Konfirmandernas Krakowresa, under läsåret får du som är assistent möjlighet att anmäla ditt intresse att följa med

Anmälan och kostnad

Du kan anmäla dig som Assistent redan nu, men du kan få mer information om vad det handlar om vid vår uppstart till hösten 2018. Anmälan är helt kostnadsfri! Våra Assistentresor kostar i regel men du följer alltid med oss kostnadsfritt när du deltar under en konfirmationsresa.

Dina uppgifter sparas tills dess att du avanmäler dig som assistent.

Du kan anmäla dig via formuläret här nedan: