Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Du är här

Hemsedal

Hemsedalsresan genomfördes påsklovet 2018.

Kolla in #hemsass18 på Instagram för att se bilder från resan och håll koll på @prastgarden för att få reda på var assistentresan 2019 går...


Till att börja med har vi ett informationsmöte den 1/2 2018 i Prästgården för samtliga Assistenter. Då delar vi även ut packlista, pratar rumsfördelning och allt annat. Mötet startar klockan 17:00.

Avresa: Vi reser med buss från Prästgården kl 08:00 söndagen den 1 april 2018. Samling 07:45.

Hemkomst: Vi är tillbaka vid Prästgården omkring 18:00/19:00 den 6 april 2018.

Resan: På dit-resan kommer vi att stanna för lunch på någon snabbmatskedja i Norge, detta betalar du själv (ca 150 nok). Vi kommer dock inte att vara framme i vår stuga förrän tidigast 18:00, så vi rekommenderar att du även tar med dig en matsäck så att du klarar dig fram till middagen. Vi kommer att göra på samma sätt på hemvägen, dvs stanna för lunch på en snabbmatskedja (ca 150 nok, betalas själv).

Boende: Vi bor i en stor stuga med 30 bäddar mitt i backen en bit upp i Hemsedals liftsystem. 

Måltider: Vi lagar middag tillsammans i mindre "måltidsgrupper" och tar med oss lunchpaket ut i backen varje morgon.

Åka skidor?: Om du är en av många som inte stått på ett par skidor tidigare, eller kanske glömt bort hur man gör finns det hjälp att få. Gustav har i egenskap av fd skidinstruktör erbjudit sig att ta de osäkra under sina vingar. Du kommer nog aldrig få en bättre (och billigare) chans att lära dig åka skidor!

Avtal: Har du inte redan skrivit på assistentavtalet behövs det göras innan vi åker. En PDF på avtalet finns i sidomenyn (eller längre ner om du läser på mobilen).

Glöm inte: Med er behöver ni ha ett giltigt pass, detta visar ni upp för en ledare innan ni kliver på bussen.

Ni behöver också ett giltigt sjukförsäkringskort. Om du inte har något eller det är på väg att gå ut kan du lätt beställa ett här.

Kostnad och betalning: Som vanligt har vi en minimiavgift för vår skidresa på 1500 kronor, den som önskar får gärna betala mer som ett bidrag till vår verksamhet. På detta sätt kan vi fortsätta hålla våra låga avgifter och samtidigt erbjuda unika upplevelser utifrån Prästgården. I priset ingår resa, helpension och liftkort men inte mat under upp och nedresa.

Betalningen ska vara inne SENAST den 31 Januari 2018. Har du som anmält dig inte betalat in för din resa då, så släpper vi din plats till nästa person i kön.

Ni betalar enklast till Prästgårdens swishnummer: 123 476 2662 eller till vårt bankgiro: 213-8642.

Frågor om detta eller andra saker som vi varit otydliga med? Tveka inte att ringa oss eller maila.