Du är här

Köpenhamn

I april erbjuder vi alla Assistenter möjligheten att följa med Landvetter och Härryda Pastorat till Köpenhamn.

Informationsmöte den 7/3 kl. 17.30 i Prästgården! Då går vi igenom packlista, rumsindelning och ger er all info ni behöver om resan.


Avresa: Lördag 13 april kl 10.00. Samling 09.40 på Göteborgs Centralstation.

Hemkomst: Tisdag 16/4 kl 21.20 på Göteborgs Centralstation.

Resan: Vi reser med tåg från Göteborg till Köpenhamn. På nedresan gör vi ett byte i Helsingborg och på vägen hem görs bytet i Lund. Restiden inklusive byten är drygt tre timmar bägge vägarna. 

Boende: Vi bor på Dan Hostel (H. C. Andersens Blvd. 50) i centrala Köpenhamn. Det tar cirka 10 minuter att promenera från centralstationen. Vi kommer att fördela oss i rum om 5 eller 6 personer. 

Måltider: Under resorna står ni själva för er mat. På nedresan blir det en lunch ni får ta med er och inför hemresan får ni själva äta mat eller köpa med er något att ha på tågresan. Därutöver planerar vi att ni på egen hand ska ordna med 1 frukost men detaljerna kring detta återkommer vi med på våra informationsmöte den 7/3 (kl. 17.30).

Anmälan: Fyll i formuläret längst ned på sidan. 

Avtal: Har du inte redan skrivit på assistentavtalet behövs det göras innan vi åker. En PDF på avtalet finns i sidomenyn (eller längre ner om du läser på mobilen).

Glöm inte: Med er behöver ni ha ett giltigt pass på både ut- och inresan i Sverige. Detta kommer ni att behöva visa upp för en ledare innan ni kliver på tåget i Göteborg den 13/4. Ni behöver även ett giltigt sjukförsäkringskort. Om du inte har något eller det är på väg att gå ut kan du lätt beställa ett här.

Kostnad: Som vanligt har vi en minimibidrag för våra Assistentresor. Denna summa är 1000 kronor och den som önskar får gärna betala mer som ett bidrag till vår verksamhet. På detta sätt kan vi fortsätta hålla våra låga avgifter och samtidigt erbjuda unika upplevelser utifrån Prästgården. I priset ingår tågbiljetter och helpension men inte mat under ned och hemresa.

Betalningen ska vara inne SENAST den 8 mars 2019. Har du som anmält dig inte betalat in för din resa då, så släpper vi din plats till nästa person i kön.

Ni betalar enklast till Prästgårdens swishnummer: 123 476 2662 eller till vårt bankgiro: 213-8642.

Frågor om detta eller andra saker som vi varit otydliga med? Tveka inte att ringa oss eller maila.


 

Skriv samtliga namn som står i ditt pass
Skriv namnet på en kontaktperson även om du är över 18 år.