Detta formulär är stängt för nya inlägg.

Du är här

Boda Borg

Återträffsläger med questar i Karlskoga.

Unikt för 2020 är att vi även erbjuder årets konfirmander att följa med till Boda Borg. Anmälan öppnar i augusti. 

Oavsett om du varit Assistent i fyra år, om du konfirmerade dig för två år sedan och aldrig satt din fot i Prästgården eller om du precis krånglat av dig konfirmandkåpan så är du varmt välkommen att följa med oss till Boda Borg. Den här resan är för er alla som är intresserade av att vara Assistenter, oavsett när du konfirmerade dig. Och för att starta Assistentåret på bästa möjliga sätt erbjuder vi alla Assistenter i Landvetter och Härryda Pastorat möjlighetern att följa med på ett uppstartsläger.

Upplägg

Detta helgläger handlar om att få en inblick i vad livet som Assistent har att erbjuda. Vi reser till Karlskoga för att besöka Boda Borg - där gör vi olika questar under lördagen. Läs mer om Boda Borg här. På kvällen går vi gemensamt till någon närliggande snabbmatskedja och käkar innan kvällens hemliga program tar vid. Efter frukost på söndagen packar vi ihop oss och reser hem.

Resan

Vi samlas i Prästgården kvällen fredagen den 18/9 och reser till Boda Borg med buss. Vi reser hem söndagen den 20/9 och kommer tillbaks till Prästgården på eftermiddagen. 

Boendet

Vi kommer att bo på Boda Borg. Vi har bokat sovsalarna ''Bettans Lya'', ''Bunkern'' samt Äventyrslogin. I boendena finns badrum med toalett och dusch. Vi har även tillgång till en konferenssal på kvällen där vi kommer ha samlingar och andakt. 

Kostnad

Vi använder oss av en flexibel kostnadsmodell - det betyder att Du får betala vad du tycker att resan är värd; vi erbjuder dig som är anmäld Assistent hos oss resa, boende, mat och upplevelsen på Boda Borg från 100 SEK. Det betyder att du som minst måste betala 100 SEK men att du själv får avgöra exakt hur mycket du vill betala. Betalning sker till Bankgiro BG 213-8642 eller via Swish till nummer 123 476 26 62, märk betalningen "Boda Borg + Ditt namn". 

Packlista

I menyn till höger (eller nedanför om du läser detta på din telefon eller surfplatta) hittar du en länk till vår packlista.

Anmälan

Anmälningsformuläret öppnar i augusti 2020.