Du är här

PREP - Verktyg för varaktig kärlek!

70 procent av alla svenskar tränar minst en gång i veckan. Tänk om vi kunde lägga ner lika mycket tid på våra relationer?

Just därför anordnar vi en kurs i varaktig kärlek, PREP, för er som lever i parrelationer och vill utveckla, fördjupa eller förbättra er relation.

Härryda kommun anordnar i samarbete med Svenska kyrkan i Landvetter och Härryda en kurs i varaktig kärlek, PREP, för er som lever i parrelationer och vill utveckla, fördjupa eller förbättra er relation. Under kursen får ni bland annat lära er att bli bättre på att hantera konflikter, att öppna dörrarna för närhet och bli bättre på att kommunicera.

Kursen varvar kortare undervisningspass med samtalsövningar som sker parvis - ej i grupp.

Kursen bygger på forskning och studier visar att par som har gått en PREP-kurs känner en större tillfredsställelse med sin relation och är mindre benägna att separera.

PREP, som står för Prevention and Relationship Enhancement Program, bygger på mångårig forskning och flera studier visar att att par som har gått en PREP-kurs känner en större tillfredsställelse med sin relation och är mindre benägna att separera.

OBS! De som anmäler sig ska kunna komma vid samtliga tillfällen. Barn kan inte vara med på kurstillfällena.

Tider HT 2019: Onsdagar kl 18-20: 11/9, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10 samt Lördag 12/10 kl 10-16.

Plats: Landvetter församlingshem

Kursledare: Margaretha Josefsson och Jörgen Magnusson

Kostnad: 700 kr/par. Då ingår kurslitteratur och fika på kvällsträffarna, samt lunch under lördagen. Begränsat antal platser.

Anmälan via nätet: Sista anmälningsdatum 2/9 2019. För anmälan via nätet klicka här för att komma till Sensus hemsida ››› 

Anmälan via telefon: Ring 033-20 41 52. 

Kontaktperson hos Sensus: Anette Gunnarsson, annette.gunnarsson [at] sensus.se


Kurserna är ett samarbete mellan Folkhälsoenheten i Härryda Kommun, Landvetters Församling och Sensus studieförbund